What are words ~Chris Medina


Sunshine!!

u börjar det likna något!
Sitter på balkongen och solar i väntan på Malin Victor och Raffe för vi ska ner och bada idag igen det är ju ett måste :)

Ni ska få en bild från balkongen och dafen strand outfit :)

<jag ser lite orange ut med det är kameran som har konstigt ljus>

<jaaa...>

Från telefon!

Jag ligger i sängen just nu har precis kommit hem jag har varit ute med massa olika människor ikväll. Men det roligaste jag har gjort ikväll var när jag , malin ,victor , raffe och fredde stod och dansa och sjöng till ''gamla godingar'' tex: ''det var en kväll i juni'' och ''främling'' och '' ta mig till havet '' det var en del av låtarna,vi kanske låter som muppar men vafan då får vi vara det ! Och juste jag har badat idag i mälaren det var inte så kallt faktiskt första doppet i mälaren i år ! Men nu ska jag sova godnatt. //Ccederwall

Dålig update

Anledningen till min dåliga uppdatering är att jag har inte haft orka och tid med datan , men jag har inte gjort mycket alls, på midsommar var jag och mamma i Uppsala hos min syster och hennes kille det var myspys och så fick jag en kamera utav henne :) 

Idag kommer Malin hem från landet hon är såå efterlängtad det blir kul! 
Jag ska ut med Evelyn snart hoppas jag.. hon är så himla seg Ibland !!

Men jag slänger in ett till inlägg innan lägg dags :) 

//Ccederwall


Färgat håret

Idag åkte jag till skärholmen med Malin jag köpte hårfär och åt sushi.
så nu när jag har färgat håret ska jag och malin dra ut och hitta på något kul..

//Ccederwall

Snabbt inlägg

Slänger in ett snabbt inlägg , Malin och jag ska vara ute med några människor ikväll.
Idag när jag vaknade så väntade jag på malin i flera timmar för hon är sååå seg !!
men sen gick vi ut och jag åt på palmeras och nu är vi hemma hos mig ska fixa oss..eller malin ska !
<No wodrs can describe this>

@ Bambi

Sitter hos Malin och chillar , ikväll har vi gjort mycket alls det är ju skit väder.
jag vaknade runt två i morse och då gick jag med Andrew till palmeras vi delade på en pizza och sen gick jag hem städade lite och sen gick jag ut t Malin och Nadya. men just nu är jag jätte trött så ska väl röra mig hemåt om ett tag.



//Ccederwall & Bambi

Hårfärgning på G

Nu ska jag färga mammas hår och sen ska jag fixa mitt eget hår jag ska inte fäga utan bara fixa det lite Klippa till det och så :) men nu måste jag dra ;)


//Ccederwall

Får Panik!!

Jag får panik av att se en blogg utan header och just nu är det min blogg så står utan ! 
jag måste måste måste fixa det på måndag när jag får pengar.  Jag ska försöka fixa photoshop t min data , vet inte om det går att köpa på blocket haha, jag tror inte det men jag får väl gå och kolla någonstans hur mycket det kostar för bloggen kan ju inte se ut såhär..

Idag åkte jag som sagt till skäris med mamma och handlade lite grann , snart ska jag ut och träffa Bambi och vi ska väl hitta på något (hoppas jag). vi höres !!



//Ccederwall

Nu måste jag iväg

mamma tjatar och tjatar måste åka nu nu nu så det blir ett snabbt inlägg 

//Ccederwall



Snabb bild just nu ;)

Seeeg

Idag känner jag mig väldigt seg , så där seg att man bara vill ligga inne och kolla på tv men jag måste ändå till apoteket och hämta ut nya p-piller för dem är helt slut så det måste göras idag .. och sen så vet jag att jag kommer gå ut andå i detta dåliga väder seriöst vad är det här det är sommarlov och midsommarafton nästa fredag och det är 12 grader ute !! nej men nu ska jag lägga mig i badet och sen fixa mig jag slänger in ett inlägg innan jag drar ;)
//Ccederwall
En riktigt gammal bild ;)

Godnatt

I Kväll ska jag gå och lägga mig tidigt , dem senaste dagarna har det blivit lite sent jag har fortfarande ont i halsen men malin skulle tvunget sova här inatt så hon kommer nog oxå bli sjuk.. imorgon vet jag ej vad jag ska göra kanske vara hemma jag vte inte .
men en ny header måste jag fixa och jag blir sååå trött när det inte funkar . jaja nu ska jag hoppa i säng!

//Ccederwall 



utgång !

nu ska jga och malin upp t centrum för hon ska köpa mat och sen ska vi hem t henne , sen vet jag inte vad vi ska göra vi får väl hitta på någe inte så kul när det är dåligt väder .. men bjuder på en bild ;)
//Ccederwall

Vissa saker ..

Vissa saker blir jag väldigt irriterad på som tex att det inte går att göra en header  ingenting funkar och jag har liksom tänkt hur det ska vara och allting och så funkar det inte så jag får väl nöja mig med den här fula headern så länge då..men nu ska jag försöka väcka Malin , känner att jag har lite ont i halsen..
//Ccederwall


Ny blogg äntligen !

Godmorgon!
jag och Malin sov hos mig innat kollade på film igår och hon sover fortfarande så jag gick upp och fixade en ny blogg, blev så trött på den andra men nu ska jag nog börja blogga på riktigt ha bra uppdeteringar och så men jag ska försöka få till en bra header nu och sen blir det lite mer design hoppas på det bästa :) 

//CCederwall

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0