Mindfuckt!!!!!

Du har fuckat upp hela mitt huvud.
Räcker det inte med att ditt liv är fuckt varför måste du fucka upp mitt med?

wii

Idag vaknade jag tidigt, vi har åkt runt i bilen typ hela dagen nu är vi hemma och har precis ätit jag ska ut och röka och ringa mamma , vi ska spela wii och sen går jag nog och lägger mig jag är ganska trött , bloggar mer sen :)

min data funkar nu :)

Har precis druckit te med syster och syster son :) ska tvätta av mig mitt smink och gå till sängs är skit trött. blogar mer imorgon;)

Hos syster

Nu är jag hos min syster i kristinehamn, min dator har inte internet här jag vet inte varför men det är bara så.. Jag längtar hem..men det är bara nu i början.. Det blir nog bättre sen:) Jag ska ringa mamma nu och sen kolla på tv ;) jag bloggar mer sen:)

the best day of my life

igår var den bästa dagen i mitt liv!! jag skriver mer om den senare nu ska jag fixa lite saker för jag åker till min syster imorgon, men jag ska äta först :)

06:18

Nu så är jag uppe och klar , gick upp klockan 5 malin ska vakna lite senare så jag ska ringa och väcka henne sen;)
bloggar ikväll;)

Imorgon smäller det!!

Imorgon blir det den bästa dagen i mit liv!! Jag ska få se robert pattinson IRL!!! Jag ska åka in och ställa mig klockan 7 så måste gå och lägga mig nu nu nu!! godnatt!!


<Såå fucking fin!!!>

It will rain-Bruno mars

Nu har jag gjort klart matte tentan och tvättat av mig mitt smink borstat tänderna och är klar för sängen. Jag ska bara lyssna på en låt innan jag lägger mig :)


upp t centrum!

När jag slutade i skolan så åkte ja hem och gick till malins tvättstuga och hjälpte henne för hon kunde inte.
efter det så gick vi ner ill mig och åt , pratade och malin fixade sig , nu sitter vi hos henne hon ska byta om och sen ska vi till centrum och köpa cigg :) sen blir det nog hem..tror jag:)

school!!

Imorse Gick jag upp vid 7 och trallade iväg till skolan, med gympa kläder men vi hade inte gympa så jag fick byta om och sen gå till skolan. Jag har Svenska nu och sen när jag slutar ska jag hem till Malin vi ska chilla lite sen så täkner jag bjuda med mig själv till skäris om jag orkar :) Bloggar mer sen!
<Gammal bild>

Fuuuuuuuuck!!

fuuuuuuuuuck!!

Nu rullar det mot skäris

Nu rullar jag och Malin till skäris , ska kolla lite kläder och så :)
vi har precis vait ute med diesel vi gick en lång promenad till vårby och tillbaka:) bloggar mer närä jag kommer hem:)

Jag svälter..

Nu sitter jag i skolan , jag har engelska och är skit hungrig..vi har inte lunch för halv ett jag kommer döööö.. jag uppdaterar sen om jag fortfarande lever..

Länkbyte ;)

beckaliza.blogg.se

japp..

Nu är det såhär va att jag har inte varit så bra på att blogga , men när jag inte bloggar ofta så får jag mer besökare? wierd.. Jag har sett att många som har djur ofta tar bild med dem , och när jag ska göar det med min katt så går det inte.. Hon vill inte vara med :( hon sitter stilla tills bilden tas då rör hon på sig så hon blir ju helt suddig!! jag ska försöka någon dag nu ligger hon och sover i min säng så sött! vill inte väka henne för då går hon bara och jag vill inte sova själv :p Imorgon så börjar jag 8 med stylist oh sen har jag omprov men jag har glömt att plugga så det blir nog inget för mig..det har varit så mycket nu.. Jag har fått min diagnos nu oxå..ADHD inte bra inte bra..visste att det var något som inte stod rätt till :p
Men nu ska jag sova ;)
<såå fin e hon>

Nu är jag hemma

Nu är jag hemma från Malin , det var lite party där :D
Jag ska ta en cigg och sen sova , bloggar mer imorgon!

biljetterna är sålda!

Nu är mina biljetter sålda fick 1000kr för dem! nu ska jag torka mitt hår sen lägga mig är fortfarande trött efter inatt..jag har seriöst legat som en luffare inatt och nu kan jag relatera till hur dem känner hur eländigt dem har det. Men jag klarade mig iallafall ;) imorgon ska jag väl hitta på något hoppas jag!! Fick en fråga idag av Petrus om jag ville gå och kolla på ''Paranormal activity 3'' då undrar jag hur hon tänker? jag har kollat på ettan men inte på tvåan för jag vågar inte (haha) och nu finns det liksom en 3a jag vågar inte ens kolla på trailern :p men nu ska jag sova! godnatt!!

VIP!

Nu är det så att jag säljer 2 vip biljetter till Twlight fan event!! om någon är intresserad så hör av er!
0720-321-566!!


08.41

Nu är jag hemma igen. Mina fötter har frostskador men annars är allt lugnt, har varit vaken i 25timmar i sträck nu..känner att jag behöver sömn!! bloggar mer sen när jag vaknat ;)

tidsinställt

När ni läser det här ligger jag antagligen på hötorget och sover ;) tidsinställt ;)

sova i stan

Nu är jag hemma från dansen , jag ska äta sen sova. Gå upp vid typ 22.00 och åka iväg till stan , jag måste ha en biljett till fan eventet jag ska sitta där hela natten:p haha!! wich me luck!

Tragiskt..

Idag när vi slutade åkte jag inte med sandra till stan , efter det så träffade jag Petrus hon hoppade på min tub i lilje.
Vi gick hem till Malin och pratade lite, vi skulle inte vara kvar så länge men vi blev kvar i typ 3 timmar, haha!
vi gick ut eff tag och sen skulle dem iväg så jag gick hem. När jag kom hem så kollade jag på ''arga snickaren''
Jag blir så ledsen när han står och skriker på dem han ska hjälpa.. Det var en Kille som hade 2 barn och han skulle renovera men han kunde inte , han visste ingenting. han skulle borra håll i några köksluckor och det skulle ta ungefär 3 timmar , efter 7timmar hade han kommit halvvägs, och han ''Arga snickaren'' stod och skrek på honom att hur ska han kunna vara pappa till 2 barn om han inte ens kan klara sig själv? fan vad arg jag blir, Jag tycker inte att man säger så till någon. Sen kollade jag på efterlyst , jag tycker att mordet på den lilla pojken i jungby är läskigt..är det barn som har gjort det? eller är det en psyksjuk man eller kvinna som går runt och dödar barn? behöver men vara orolig? på ett sätt vill jag att det ska vara en vuxen som bara har bestämmt sig för att mörda honom för att höra att det är en unge som har gjort det gör det bara mer tragiskt. Hoppas dem löser det snart iaf. nu ska jag sova ska upp tidigt imorgon. Imorgon slutar jag 11.30 skönt! Godnatt!

skola

nu sitter jag i skolan och kollar på sjuka filmer. lägger upp några sen ;)

vad är det med vädret?

vad är det här för väder? seriöst!?
när jag kom hem så åt jag och sen la jag mig och sov tills nu typ. Mamma kommer hem snart undra vad det blir för mat. Jag är skit trött.. skulle aldrig ha gått och lagt mig. jag ska ut och röka nu i det här skit vädret men ajg bloggar mer sen :)

tidig kväll

Det blir en tidig kväll för mig, tvn är avstängd för första gången såhär tidigt och jag ska lägga mig nu. så jag inte är så trött imorgon. Jag bloggar mer imorgon. Godnatt!

dålig update , I know

sorry för dålig uppdatering har bara inte orkat. Idag efter skolan mötte jag Malin vi köpte cigg och sen gick vi ner t henne. När hon skulle iväg gick jag hem , jag har kollat på 2 filmer och nu hoppas jag att hon är hemma snart så vi kan prata. Rättegång den 27 tråkigt!!! men den 28 då blir det den bästa dagen i mitt liiiiiiiiv!! shit vad jag längtar!! Men nu ska jag kolla om det finns nåt att käka annars får jag väl vänta på att Mamma kommer hen och så får vi se vad det blir för mat. Bloggar mer sen ;)
Ska bli bätter på att lägga in mer bilder..lovar!!
<jätte gammal bild typ från 2008>

skit trött

Jag är jätte trött , vaknade halv 12 idag. Victoria sov hos min det var kul. nu har hon åkt hem och jag ska väl hitta på något att göra jag vet inte vad men senare kanske jag ska ut , om jag orkar. bloggar mer sen

Helt död

Igår var det Natishas födelsedag, jag skriver mer om det sen. Nu sitter jag inne med victoria hon ska sova hos mig inatt vi ska väl hitta på något att göra kanske träffa någon :) bloggar mer sen ;)

hos natti

nu sitter jag hemma hos Natisha jag har fått låna ett på skit snygga klackskor av hennes mamma som jag ska ha i helgen. snart ska vi äta lite och sen måste jag hem, har plugg. idag hade jag prov och det gick inte bra alls så jag måste plugga till omprov.. imorgon blir det fekke!!! bloggar mer sen när jag kommer hem :)


Hos Malin

Idag hade jag gympa och det var nog det jobbigaste jag någonsin har gjort. Nu sitter jag hemma hos Malin hon duschar så jag håller henne sällskap haha!! så fort malin är klar så ska vi vandra upp till centrum för jag måste köpa cigg och aceton (nagellackborttagningsmedel) jag är i stort behov av de båda.  Bloggar mer sen :)

I stort sett ganska bra..

Idag har i stort sett varit bra , jag har varit i stan med natti petrus och Malin , medans Malin och natti gick iväg så sprang jag och petrus och köpte presenter till natti som fyller år på Fredag!! Nu är jag hemma har percis ätit och nu ska jag lägga mig i badet och sen sova jag har bajs gympa imorgon.. Hatar gympa!!! Men jag måste ju gå..
Har tyvär ingen bild för tillfället

om jag inte lyckas, har jag ändå försökt

Nu mår jag lite bättre , jag vet att om jag inte lyckas har jag åtminstånde försökt. Jag har kollat på den ny avsnittet av 2 1/2 men men Ashton Kutsher haha det var skit bra. Nu ska jag kolla på tv oc sen hoppa in i duschen och sen gå och lägga mig. bloggar mer Imorgon.

Det finns inga ord för hur jag känner just nu..

Egentligen ska jag vara överlycklig egentligen ska jag hoppa av glädje.. men jag kan inte jag är deprimerad som det går. Jag tänker på så mycket nu , jag tänker på om det inte blir något och det blir fel.. jag ska inte göra det.. jag vill så mycket att jag inte ens kan vara glad för ja är så rädd att det inte blir något. jag har en chans i hela mitt liv kanske jag måste ta den och göra den till min bästa stund någonsin..Önska mig lycka till..

I'll never give up on you..

Om detta går , är det ett mirakel.

Om du ska göra det , gör det ordentligt..

Dålig update , I know.. Jag har typ inte orkat har så mycket annat att tänka på just nu. Imorse vaknade jag vid 12 och jag har inte gjort någonting.. jo jag har bakat muffins :p haha!! Jag ska hoppa in i duschen snart sen ska jag ut med natti och petrus. Jag är ledig imorgon så jag måste inte hem så tidigt idag :) det är skönt. Jag måste plugga också.. Jag har prov på torsdag :( Jag måste noppa mina ögonbryn med-.- Jag orkar inte!! Jag bloggar mer sen.

Kall natt..

Idag har jag inte gjort nåt alls.. Men nu har jag fixat mig och ska gå till Malin nu sen gå ut med Nadya Malin och rihab:) Det komer bli den kallaste natten i oktober inatt så ta på er mycket kläder säger jag bara :)
Bloggar senare eller imorgon :)

Jag är såååå jävla glaaaaaaaaaaaaaad

Jag är sååå lycklig att jag inte vet vart jag ska ta vägen!! Jag tänker inte skriva om vad på ett tag , men jag säger det sen :) fan fan fan hur allt bara kan falla på plats? jag fattar inte!! En dröm håller på att gå i uppfylelse!

Lägg dax..snart

Det blev inge skäris idag , Jag somnade när jag kollade på film. Men jag träffade Malin senare och vi gick e promenad och pratade lite. Sen mötte vi petrus och så gick vi till röda. Vi pratade lite och väntade på Natti som var väldigt upptagen..När jag gick hem så skulle Malin och petrus äta någonstans typ lindvreten? Jag vet inte om dem gjorde det men jag tror det:) När jag kom hem så lagade jag mat och sen hoppade jag in i duschen och nu sitter jag och kollar på ''The mentalist'' ska gå och lägga mig snart, orkar inte kolla klart på hela. Juste jag skrev en insändare till imorgon på 5minuter , jag är duktig :P haha!

YEAH!!LEDIG IDAG!!

Idag åkte jag till skolan , vi hade inte gympa , inte svenska och inte engelska så jag åkte hem till Malin vi har suttit här ett tag nu , jag ska börja röra mig hemåt nu och sen blir det skäris med Malin hon ska på möte och jag ska kolla lite eter kläder tror jag :) Bloggar mer sen.
<Bild från någon dag i skolan:)>

Fuck rubrik

Idag har jag varit i skolan , efter skolan gick jag till Malins skola och väntade på henne där :) sen gick vi hem till henne och åt nu är jag hemma och ska chilla innan jag ska ut med Petra Natisha och Malin. Jag måste måste måste hitta mig en jacka. Jag är så desperat att jag tom kollar på blocket och jag kollar inte inom stockholm föa jag har redan rensat där det finns inget jag vill ha jag kollade perecis i uppsala.. då tänker ni att vadå ska jag åka dit om jag hittar en jacka? JA det ska jag!! Nu ska jag kolla lite på tv sen ska jag ut :)

Helt dööööööööööööd

Sorry har inte bloggat idag för att jag inte har haft ork till det. Imorse så åkte jag och mamma till skäris och jag fick mina pengar äntligen!! jag köpte en tröja och ansiktsrengöring och så. sen gick jag till Malin pratade lite och sen har jag suttit inne hela dagen.. Jag ska gå och lägga mig snart jag måste till skolan imorgon hur dåligt jag än mår.. kan inte missa mer. Snart åker jag till min efterlängtade syster!! det ser jag verkligen fram emot :p jag känner mig jäte ovårdad , håret står åt alla håll och ja..helt rutten.. det ska bli skönt att komma iväg till skolan så man får fixa sig lite iaf:) Nu ska jag tvätta mitt ansikte platta håret och sen sova :) GGOOOODNAAAAATT!!
< vet ej när denna är tagen>

Behöver en jacka!!

Idag vaknade jag vid 10 jag satte på datan och kollade på two and a half men:) nu har jag kollat jackor och jag känner att jag inte kommer hitta en vinter jacka , jga får panik! jag vill ha en figursydd jacka men det är ju så svårt att hitta en snygg!! Igår var jag och mamma i skäris och jag hittade en figursydd canada goose en neon grön ( jag vet jag är lite udda) det var skit snygg men jag måste typ spara i ett år för den :p 6000kr -.- Men Men någongång kommer jag väl hitta nåt..Nu ska jag kolla på datan och sen sova är skit trött..bloggar mer sen :)

..

If you start to miss me, Remeber,

I didnt walk away, you let me go..






Maaaat!!

Det blev inge moster idag , det blir imorgon istället :) jag och mamma åkte till skäris en snabbis och köpte lite små saker. snart ska vi äta och jag ska steka fläskfilé för mamma gör dem så sega :p tömma kattlådan och sen äta potatisgratäng med fläskfilé skit gott :p

Nu är det bråttom

Vaknade vid 11 gick upp kollade på tv , snart ska jag hoppa in i duschen och fräsha upp mig. Jag ska kanske med till min moster som fyller år idag. Grattis ;) Nu måste jag öka! bloggar mer när jag kommer hem.

Tiden läker alla sår , bullshit!!

Det du gjorde , Det du sa , blickarna du gav. förtärade mig från insidan och ut , jag kunde inte hålla mig stark längre. Jag kunde inte ljuga mer för folk, dem började se hur dåligt jag mådde , jag kunde inte dölja min smärta mer. det blev för mycket. Smärtan satt mest psykist jag visste inte vad jag gjorde för fel. Jag la all skuld på mig själv , och det gjorde du med..allt var mitt fel. Men jag tyckte om smärtan , för du brydde dig om mig ibland , och det fick den att försvinna , jag gillade hur du läkte mina sår på en sekund , jag älskade det, därför levde jag så länge med den. Men såren du lämnade kvar hos mig när du försvann är dem djupa. Det sägs att tiden läker alla sår , jag trodde på det , men nu vet jag.. tiden läker inte alla sår inte de djupa, inte de som sitter inristade. tiden minskar smärtan tills man är ensam..då kommer dem fram river upp gamla saker som jag aldrig skulle tänka på som jag aldrig skulle fundera över , varför , hur , Älskade du mig ?.. Jag vet att du inte tänker så , du har det bra nu jag är glad för din skull.. Men jag får ont av att erkänna det för mig själv det gör ont i hjärtat att inse att jag...
Aldrig har slutat älska dig..

RSS 2.0