I am sexually attracted to you


Onsdag

Idag efter soklan gick jag och solade med yasmine som sagt , blev lite brun iaf.
Nu ska jag på dansträning och sen ska jag hem och ducsha fett skönt.
Men jag hinner inte skriva mer nu men jag skriver när jag kommer hem.

Hata Tisdagar!!!

Idag började jag 08.05 , och jag var skit hungrig haha!! vi hade hantverkkännedom eller vad det nu hette. vi packade sminkväskor och fick penslar , på torsdag eller fredag får vi våra datorer hoppas jag. imorgon fick börjar jag 08.40 med gympa -.- men vi ska typ bara prata så vi behöver inga gympa kläder det är skönt men jag kommer ändå typ behöva ha med min massa ombyte tror jag eftersom jag ska sola med Yasmine efter skolan och sen har jag dans träning. Detta är helt absurt jag slutar 16.25 på tisdagar fan det är ju typ kväll då.. skit jobbigt kommer det bli i längden känner jag. Men idag har jag träffat Natta och sen åkte jag och tränade med Malin på Andra hemmet.
Sen när jag kom hem så satte jag mig och åt och nu sitter jag vid datan men jag ska ta en cigg och sen ska jag ducsha och sen gå och lägga mig ska ju upp tidigt imorgon 06.30.
<bildlöst inlägg>

Dålig upppdatering

Sorry för dålig uppdate men det har inte hänt något speciellt , jag och Malin solade solarium igår jag fick lite färg.
Imorgon ska jag till Malins skola och hjälpa henne vara kvar. Och så ska jag nog träffa en gammal vän Nathalie det ska bli kul jag saknar henne såååå!!
Men nu ska jag ut och träffa Natti petra och Malin vi ska chilla ett tag sen ska jag hem och duscha och fixa mig för sängen. Hoppas jag får min data snart kan knappt vänta.

Blazing step out crew

Vilken är snyggast ?
Välj en från varje bild :)

Hos Malin

SItter inne hos Malin hade tänkt att sova här. förlåt för dålig uppdatering men jag har inte haft tid.
Juste jag fick byta klass så nu går jag med Lisa och yasmine :) Nu ska vi ut och träffa några kompisar sen vet jag inte. ska få ett öeg och ett bankomat kort vilken dag som hälst och en data av skolan pengar av mamma det är mycket som är på G just nu :) Idag har vi haft dans träning på Andra hemmet det var skit kul och vi ska uppträda på skärholmsdagen och på andra hemmet (5år) nervös som fan vi har bara en vecka på oss att träna haha !! önska oss lycka till!!

skola snart..

Godmorgon!!
Jag gick upp halv 7 så jag hinner blogga , hehe!
Jag här helt klar för att gå men jag ska inte gå förens om en halv timma så jag har lite tid kvar.
jag hoppas verkligen att jag får byta klass idag.
<trött>

One time

Låt just nu
One time-Justin bieber





Idag efter jag och Evelyn hade varit hemma här så gick vi till andra Hemmet i skärholmen det var tjej kväll, det var kul. vi körde burken haha!! det var skit kul jag har inte kört det sen jag var liten!!
sen gick vi till mötesplatsen och chillade lite där sen gick jag hem och nu har jag ätit och kollat på efterlyst , och nu efter ajg har lyssnat på lite musik och kollat på facebook och några bloggar så ska jag gå och lägga mig jag får fan inte komma i säng så sent som igår , shit jag orkar inte upp haha , jag har gått i skolan i 3 dagar och jag orkar inte gå dit.. jag ska kolla om jag kan byta klass imorgon hoppas det :) och så ska jag kanske till stan när jag har slutat och träffa Mamma så vi ska fixa ett leg och bankomatkort till mig , jag ska bara lämna in papper till banken så hoppas vi att jag får det snart.


<Osminkad>

Hemma med Evelyn

Idag i skolan fick vi klasser och jag hamna i en klass där jag inte känner någon.. jag ska fråga om jag får byta imorgon hoppas det. nu sitter jag inne med evelyn vi ska bra ut snart igen och chilla :) nu ska jga gå och ta min halva cigg av henne :p

Piano spelning på G

Jag skiter fullständigt i om det låter töntigt men jag ska lära mig spela piano och jag börjar med What are words med chris medina och efter den är inlärd ska jag genast gå över till det svåra stadiet.. Bellas lullaby från twilight eller den var inte i filmen men den representerar filmen. visst var skeptiska men jag ska inte ge upp alls jag ska lära mig när det är färdig lärt filmar jag och lägger upp.

Bella's Lullaby-Twilight
What are words-Chris Medina
Håll tummarna!!!

Ditt vägen leder oss..

Idag fick jag en fadder haha , Hon hette Amanda och hon går i 2an hon var jätte trevlig. Med våra faddrar gick vi tipsrunda och umgicks lite så där. när jag åkte hem men Evelyn så träffade vi Leo  och vi satte oss i vårberskolan och chillade , och sen bestämmde vi oss för att vandra, och Leo frågade vart vi var på väg några gånger , och jag och Evelyn svarade att vi kommer dit vägen tar oss haha !! och den ledde oss ner till stranden och sen gick vi in i skogen och kom fram till en brygga som var bombad med spindelnät och som dem flästa vet är jag liv rädd för spindlar och alla andra kryp , men spindlar är värst. vi satt på bryggan helt lungt lyssnade på musik och solade och sen säger Leo den mest korkade saken man kan säga i min närhet ''kolla det är en spindel här!!'' som ni förstår fick jag lite lätt panik , och Eveliyn och Leo lägger sig ner på bryggan och solar och jag stod och solade haha jag vågade inte sätta mig ner eller lägga mig ner. Sen efter ett tag så skulle vi gå vidare , och istället för att gå igenom skogen tillbaka samma väg som vi kom så gick vi upp på en tomt och sen kom vi fram på en asfalltsväg. sen gick jag hem och bytte om och sen upp till centrum med dem 2 sen träffade jag Malin ett tag och efter det gick jag hem och åt Pizza och drack cola till ''True Talent'' det var skit bra , men jag blev så ledsen när en kille inte gick vidare jag höll på att börja gråta haha jag har en sån överdriven sympati för folk.. men nu har jag precis kommit in jag har suttit med natti petra och malin en stund det var trevilgt. nu ska jag lyssna lite på musik och sen ska jag kolla piano ackorden till Chris Medinas låt What are words , fick en keyboard (stavning) av min far idag , Tack Pappa!!

<Fuck face>


<Min söta katt och jag>

Trött

Nu ska jag till skolan eller snart ska jag det.
jag vet inte vad vi ska göra idag det var en överaskning tydligen-.-
Men jag bloggar mer när jag kommer hem :)


<Just nu>


<Outfit>

Inbakad fläta

Jag somnade tillslut haha.. Jag har haft en bra dag lite konstig bara , men folket i min nya skola var trevliga och så , men vi har inte delats in i klasser än det är nog det jag är mäst nervös över konstaterade jag idag, Nyss var jag hos Malin och Emelie fast Malin var inte hemma så jag träffade Emelie och hon gjorde en inbakad fläta på mig och så gick jag upp med henne till Centrum hon köpte 2 cola och nu är jag hemma lyssnar på musik , och kollar lite på datan. men jag ska lägga mig snart.

<lite konstig men bild ska det vara i varje inlägg..>

Morgon

God morgon idag vaknade jag klockan 7 och nu har jag klätt på mig och sminkat mig halv klart jag har håret kvar , sitter och äter frulle med mor min , jag ska vara i centrum halv 10 så jag har inte brottom ;)

En lång natt väntar..

Jag känner att detta kommer att bli en lång natt för mig.. Nervositeten smyger sig på sakta men säkert och jag känner att den fäster sig i magen på mig not good! Jag vet inte riktigt vad det är jag är orolig över , det är ju klart , jag ska ju börja i en ny skola med människor jag inte vet vilka det är. Men det är nog förändringen jag är mest nervös över , ny skola nya människor nya vanor men jag känner oxå att det kommer bli kul. Jag är ju inte helt ensam iallafall evve jasmine och lisa känner jag ju. Det är så jobbigt att känna att jag inte kommer kunna sova på ett bra tag , ni vet när man är trött men inte sov trött och allt känns jätte konstigt kudden ligger fel täcket känns konstigt fast det egentligen inte är det.. Men men nu ska jag försöka sova. Jag kanske ska äta något .. Ja det ska jag haha! Slänger in ett inlägg imorgon godnatt ;)

You want three wishes


Skola imorgon..

Imorgon börjar man skolan dåra , ska bli lite kul. Innan har jag inte alls känt mig nervös , men nu närmare kvällen känner jag hur det börjar smyga sig på..läskigt!

Idag har jag inte gjort någonting alls , gick upp till Malin ett tag innan jag åt och nu ska jag noppa mina ögonbryn lite snabbt sen ska jag nog gå och lägga mig , så jag orkar upp i morgon.
Jag kommer börja blogga mer när jag börjar i skolan för jag får en egen data då så det blir lättare att komma igång.

anledningen till så få bilder på mig själv det beror på att jag inte har någon bra , men nu tog jag en den får duga:)
<Lite dålig men det funkar>

Filmkväll

Idag har jag inte gjort ett skit , jag gick över till Malin för ett tag sen och vi har suttit och kollat på tv och datan.
Vi håller på att ladda ner en film som vi hade tänkt att kolla på sen , kanske med Petra och Natisha det beror på vad dem bestämmer sig för att göra..Vi laddar ner ''Tretton''.
på måndag börjar jag i skolan.. pissigt!!
//Ccederwall

Världens finaste tjej

Förlåt för din nagel..Älskar dig Fjäderfä





-

Imorse väckte mamma mig vid 11 för att vi skulle till stan , jag skulle kolla efter skor och kläder men det jag köpte var en ögonbryns penna och en Face mask som jag ska använda nu , det kan behövas.. ikväll blir det väl lungt antar jag ska träffa malin senare. men jag bloggar senare :)

@ Bambi

Inatt sover jag hos Malin , vi var ute och chillade med Natisha och petra. vi kom hem till Malin för ca. 30min sen och vi har ätit och nu kollar vi på Hell's kitchen och sen ska vi sova så jag skriver imorgon . anledningen till att jag inte la in bilder i dem senaste inläggen är för att jag har ingen bra bild på mig . men jag ska börja med det nu :)
//Ccederwall

11/augusti

Igår var jag med malin natisha och petra , och vi bestämmde att jag skulle sova hos Malin men sen kom jag på att jag har en maskin att hänga med tvätt så jag var tvungen att gå hem och då sov jag hemma men ikväll ska jag sova där det ska bli kuligt. men nu ska jag kolla på film och sen börja fixa mig , jag är jätte jätte jätte röksugen jag har inte rökt sen jag vaknade och det var ett bra tag sen jag vet inte vart jag ska ta vägen.. bloggar mer sen och lägger in bild.
//Ccederwall

Seg dag

Igår var jag ute och chillade med Malin petra och natisha , sen gick jag hem och la mig.
Idag vaknade jag runt 11 och sen dess har jag inte gjort någonting jag holler på att ladda ner en film nu , juste för alla er som inte har sett ''Bad teacher'' jag säger bara , betala inte pengar för att se den på bio den är inte värd dem pengarna den är skit.. m´Men nu håller jag på och laddar ner ''Patrik 1,5'' jag har redan sett den men jag har inget bättre för mig så jag vill se den. men jag ska väl ut senare.
Sorry för dålig uppdatering men jag har inte haft ork för att skriva.
//Ccederwall

-

-Falling down hurts but giving up is even more painful-


RSS 2.0