Sjuk på riktig..Fuck!

Sitter hemma med världens jävla feber , det blir inge skola för mig imorgon. Men jag måste dit och lämna mattetentan som jag har gjort (så mycket jag kan) på. Jag tycker att det är väldigt synd att jag ska bli sjuk precis innan en skit rolig grej.. Men vad ska man göra jag tänker inte sitta och klaga på något som inte kan ändras :( Nu ska jag röka och sen bada ;) Jag får mina pengar imorgon!! men jag kan inte shoppa för jag är sjuk.. skit!!
Jag bloggar mer imorgon ;)

Skit skola

Nu sitter jag i skolan. Imorse så glömde jag tiden så jag fick åka ensam till skolan men jag hann i tid :)
Vi har börjat sminka nu jag sminkade Milla Och diana det blev bra och så sminkade Diana mig ;) Vi har Samsam om 40 min så jag ska väl lyssna på musik under tiden ;) I helgen smäller det tjejor ;)
Bloggar när jag kommer hem ;)

Bajs dag

Imorse så mådde jag lite bättre , Jag Åkte till gympan men vi hade inte lektion då. så vi taggade till lilje och gjorde en uppgift på kicks och nu har jag engelska. vi har lunch halv ett jag är skit hungrig nu! haha :)
Jag känner att det här är en bajs dag..

..

Jag mår så fucking kefft just nu , är så grymt deprimerad.. Jag pallar inte med att sitta uppe jag går och lägger mig och så får vi hoppas att jag aldrig vaknar igen.

Ny musik

Håller på att ladda ner musik till mobilen , känner att jag behöver lite nya låtar ;) Men eftersom att Lasias inte funkar så måste jag använda mig av ett annat program som är sjukt segt..Men jag redan laddat ner några. Jag ska duscha snart och sen kolla på Ghost Whisper.

Sjuk

Idag blev jag hemma , jag är sjuk..
Jag har laddat ner Friends with benefits , den var skit bra :)
snart blir det mer film och chocklad :p
Imorgon måste jag till skolan. Jag bloggar mer senare när jag har något vettigt att skriva :p

Godnatt

Jag har varit hemma ett tag nu , när jag kom hem så la jag mig i badet. jag har ringt Malin och pratat lite. Nu har jag grymt ont i mitt huvud och min hals håller på att bli sjuk men jag måste till skolan iaf. Eftersom att vi har fått ett nytt chema som suger!! så måste jag upp klockan 6 imorgon istället för 8 så jag ska torka håret snabbt och sen sova. Blogger mer i morgon ;)

<Jag och katten häromdagen>

Moves like jagger

Jag vaknade runt 11 idag , Mamma är i skäris och köper present och jag ska vara fixad när hon kommer tillbaka så jag måste liksom sätta igång. Jag bloggar mer när jag kommer hem :)

Petrus !


nice kväll

Nu är jag hemma , har suttit ute med Natti petrus och malin det var skit kul. Dem gick till en kompis och jag var tvungen att tagga hem för jag ska upp tidigt för moster fyller år ;) Grattis!! På måndag får jag mina pengar woop woop!! Har precis tvättat av mig smiket och insåg att jag ser helt förstörd ut :s NOT GOOD!
jaja nu ska jag stänga av och sova.


<bild från idag>

vi kör på mittbena idag

Jag har inte gått ut än , ska möta natti ,petrus och malin snart :)
bloggar mer när jag kommer hem :)

Fint väder

Jag vaknade klockan 12 typ , sitter och kollar på Idol. Jag ska hoppa in i duschen snart och sen fixa mig, ska ut med Malin och Nadya. Slänger in bilder när jag är fixad ;) Det är ju skit fint väder idag, blir på så bra humör då;)

svar på tal

anonym: varför ser du ut som ett emo för , ta bättre bilder :S
Jag tycker inte att jag ser ut som ett emo , jag var inte på det bästa humöret när jag tog dem. så det är anledningen till att du tycker jag ser ut som ett emo. och gillar du inte mina bilder så behöver du inte titta;)

I feel like dying


Maaat

Sitter och tittar på idol , ska äta nu sen ska jag kasnke ut :) bloggar senare.
<ser jätte konstig ut>

At home

Nu är jag hemma , kollar på tv och ska äta något. idag i skolan hade vi ju skolfoto och det gick sådär inte riktigt nöjd men det funkar :) klockan 18.00 har vi dans träning och innan det ska jag duscha och vila lite :) kanske sätta på en film så det inte blir så långtråkigt:P


photo time!

Jag har superduper tråkigt , sitter och lyssnar på musik och tar bilder med min webcam :) jag ska tvätta av mig sminket nu och sen sova:)
Det är i princip lika danna..

SWAG

Efter skolan så träffade jag Malin i skäris , vi gick runt i några affärer. Sen gick vi hem till henne åt tårta och sen gick vi ut till nadya och rehab. Mamma ringde mig och bad mig komma till lilje för att äta och kolla i affärer , det gjorde vi och jag hitta ett par skop som jag är förälskade i dem ska jag ha! 800kr lite dyrt men dem är snygga :) Vi åt på donken billigt och gott :P nu är vi hemma jag ska duscha nu sen fixa mitt hår till imorgon för vi har skolfoto. Nej jag ska noppa mina ögonbryn det ska jag!

Lilje next!

Nu drar jag till lilje och träffa mamma , vi ska äta. vi får se vad vi ska äta när vi kommer dit :)

@ skolan

Sitter i skolan just nu , jag har gjort clipslockar på en docka och sen har jag plattat mitt egna hår :) i morgon är det skolfoto jag undrar vad jag ska ha på mig.. jeans kanske? när jag får pengar blir det rött hår! vi har inte lunch på ett tag. jag försov mig i mosre -.- skule möta yasmine i centrum halv 8 och vaknade 7 så det var bara att springa upp slänga på sig kläder inte äta frulle och sen springa men som tur var så fick jag en 20a av yasmine så jag kunde köpa nåt att äta , tack gumman :) efter skolan ska jag nog hem och sova hahah jag är skit trött.. nu sak jag typ rulla en docka sen gå på lunch:)


The mentalist


Gubbligan

Sitter med handduk och kollar på efterlyst , när det är slut ska jag röka och sen gå och lägga mig ska upp klockan 6 imorgon , jag har bara två lektioner i morgon skönt :) jag blir typ arg när jag kollar på efterlyst mest arg över alla våldtäckter och mord.. men jag tycker att det är lite kul jag sitter och skrattar för mig själv när dem pratar om ''Gubbligan'' ledaren heter nisse pistol haha så sött jag vet att det inte är så bra av mig att tycka det är sött men det låter så roligt , det är liksom gubbar som är mellan 60-70 år som rånar banker , såå kul. bloggar mer imorgon:)

bonde söker ett liv!

Nu är det så att jag har ätit precis , jag är ensam hemma och det finns ingenting att titta på :( jag sitter och kolar på bonde söker fru haha det dåligaste programet som finns.. asso det kommer typ stureplans brudar och ska träffa en bonde, vad gör dem där? jag tror inte dem fattar vad att dejta en bonde innebär..typ lera kor grisar ska dem gå i klackisar då eller ? :O jag blir skit irriterad!!
Men klockan 21 blir de efterlyst det är bra , jag tror att jag ska måla naglarna på min högerhand , det går liksom inte bra så jag brukar skita i det haha jag har bara nagellack på ena handen :P så jag tror jag ska fixa det nu. blir det inge bra så skiter jag i det. Jag måste sluta bita på naglarna jag har gjort det sen jag var liten , men jag gör inte det när jag har nagellack på. Låten i reklamen:)

Justin Bieber - That Should Be Me ft. Rascal Flatts

<jag vte inte riktigt vad jag gör på denna bild>

haha söta katt

jag satt och kollade på lite bloggar så helt plötsligt somnade jag haha framför datan :p jag vaknade av facebook och nu ligger katten under mitt täcke och snarkar :p lilla söta plutt!! jag är hungrig igen ska se vad det finns :p jag vill ha en BJ men den har jag inte pengar till just nu. jag längtar efter mina pengar!! dem kommer snart :) då blir det shopping på höööög nivå!! nu ska jag ta något att äta bloggar mer sen :)

Nu blir det maaaat!!

Jag är sjukt hungrig , jag ska nog göra en hamburgare :) skit gott!!

jag är med och tävlar :p

http://dsp.blogg.se/2011/september/veckans-blogg.html#comment
haha jag är med i en sådan tävling för första gången , inte för att jag tror att jag kommer bli veckans blogg men..

gick hem igen..

I morse gick jag upp klockan 6 och fixade mig , gick till skolan sen fick jag så ont så jag gick hem. snart ska jag och mamma till ungdomsmottagningen och fixa medicin till min grova mensvärk. nu ska jag gosa lite med katten lyssna på musik och vänta på mamma. bloggar mer sen:)
<jaaa>

.

When you think you're done
you're just halfway there...


Idol

sitter och kollar på idol och väntar på mat :p bloggar mer sen :)

Fryser..

Jag blir hemma idag med , jag har varit upp i centrum och köpt choklad och cola. nu är det fan höst på riktigt , det är skit kallt ute och så blåser det. jag sitter inne och fryser till och med. det finns inget på tv att se på. jag kanske går och lägger mig igen.. kunde typ inte sova inatt.. hade konstiga drömmar hela natten jag vaknade och hade ingen känsel i armarna , jag drömmde att någon höll fast mig :s Jag har ofta konstiga drömmar. Kanske ska sätta på en film..Hmm.. vet inte vi får se:) bloggar mer sen :)
<bild , hemma hos malin>

Säng dax

Nu ska jag gå och lägga mig , jag ska upp rätt tidigt imorgon :/
Godnatt!

Fan fan fan!!

Jag gillar den här killen , jag blir jätte glan så fort jag hör han sjunga att han vågar.. så lämnar han tävlingen jävla skit!!!! han kunde ha gått långt!!!
<alla ni som följer idol vet vem han är och hur nervös han är..>

besöksrekord

haha tack alla som gav mig mitt besöksrekord idag!!!

Jag har suttit hemma hela dagen idag , suttit och snackat med Malin på skype. sovit har jag med typ 1 1/2 timme det var skönt men jag är fortfarande skit trött. jag ska nog duscha innan idol börjar. efter idol är det ''det ökända'' som jag ska kolla på..hahah jag blir alltid jätte rädd när jag kollar på det men det är kul:) har tyvär inga bilder att lägga in för jag är så otroligt ful just nu , tänk er den fulaste personen , så ser jag ut just nu så om jag lägger in en bild från just nu kommer ni blr rädda tro mig :p haaha så jag lägger in en från en annan dag. men jag måste med mamma till centrum nu , kan inte sitta inne en hel dag.


<jag och mitt ''fina hår''>

#719



hemma idag..

Det blir en hemma dag idag , mår inte riktigt bra. idag blir det nog att ligga i sängen och inte gå ut överhuvudtaget. Det ända jag tänker på är höstlovet;) så fort jag får mina pengar köper jag biljetter det blir superbra! och samtidigt när jag får mina pengar ska jag köpa kläder och sen sola haha Malin ska gå och sola med mig har jag bestämt :) nu ska jag nog ta en cigg sen lägga mig och försöka sova inte för att jag tror att det kommer gå särskilt bra med vi testar:)

Trött

Jag kom hem runt 21.00 kollade lite på tv, nu sitter jag här. jag ska nog hjälpa mamma att rensa svampen vi plockade , sen ska jag gå och lägga mig är skit trött .. blir ett snabbt inlägg..V.44 ska jag till min syster jag längtar redan haha!!

Snart så åker vi

mamma väckte mig vi halv 9 , jag är klar att gå nu. men mamma ska äta klart sin frulle sen går vi till bilen och åker iväg till uppsala , det ska bli kul :) på höst lovet ska jag inte till bollnäs utan till min syster i värmland det ska bli kul jag längtar redan!! saknar dem som faaan!! nu ska jag ta en ipren och sen en cigg och hoppas att mamma blir klar snart. jag ska sova i bilen gud vad skönt..

Anyone of us

Låt jag älskade när jag var mindre!!

godmorgon!

Jag vaknade runt två , har suttit och kollat på idol och sen lite robinson. nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig klar sen ska jag upp till Malin. ikväll vid typ sju blir det middag hos Petra , kul :) jag blggar mer när jag är klar :)

videosarna ;)

Så fucking fula!! fan avd kul det här är , värd att se..
Han är så rolig, det är helt sjukt!! försök att inte skratta.

Tack tjejer!

nu ligger jag i sängen , efter vi hade hittat malins lur så gick jag hem och åt. Sen träffar vi petrus och natti , vi åkte till sätra och skulle träffa 3 killar som i egentligen var typ 15.. dem bad oss gå med dem lite creape(stavning)ni vet, sen skulle vi gå in någonstans typ bakom en vägg när det fanns bänkar , men det känndes lite för obehagligt så vi ville gå men vi kunde inte bara gå eftersom dem hade väntat..Haha vi satt och vänta tills dem gick in så vi kunde smita:p men det var en läskig snubbe som gick runt oss och prata i lur :S like wierd så vi satt kvar där ute, sen han som bjöd dit oss kom och sa att dem alla skulle tagga så det var tur:) sen åkte vi till vårberg och gick hem t petrus.Där vi kollade på youtube klipp som är hur roliga som hälst!! haha jag lägger ut 2 av dem. sen åt vi pyttipanna.Mamma ringde mig och sa att jag skulle komma hem om inte Malin skulle sova hos mig det skulle hom inte så jag gick hem och mamma fick möta mig på vägen.. våga inte gå ensam..tänk efter allt som har hänt den som går ute ensam när det är mörkt inte prata i lur bara gå och sen BAM det kommer någon vad ska du göra? visst om du pratar i telefonen det kan komma nån med men jag själv skulle inte gå på någon som pratar i lur det blir lite obvious då..men jag pratade med mammas kille tills jag såg mamma :P Tack för denna kväll tjejer det var skit kul fatta vad jag gör med er jag skulle aldrig åka till sätra med några andra men ni var lugna haha det gör vi om:P
Imorgon vet jag inte vad som händer men jag ska nog vara hemma på kvällen för jag mamma hennes kille ska upp/ner till upsala och hämta min syster och hennes kille och så ska vi till mormors gamla land och plocka svamp:P
haha låter skit tråkigt men jag ser fram emot det:p jag har inte varit i dem där skogarna på år och dar..jag kunde dem där skogarna utan och innan men nu :o jag kommer typ börja grina när vi kommer dit..haha!


<skit trött och rufsigt jävla hår!!>

Malin hitta sin mobil

HAHA DEN VAR PÅ NEW YORKER!!


duktigt

nu är Malin såå diktig som tappar bort sin mobil så vi måste tillbaka till skäris och leta!!

I was just a fool.. fool for you..


All Back-Chris brown



Lunch nu!

nu sitter jag i skolan , jag har haft svenska vi fick sluta tidigare så vi väntar på att matsalen ska öppna. sitter och lyssnar på musik och hjälper yasmine att fixa skype :p gooo skype!! haha! det är lunch om en kvart så vi ska börja röra oss neråt så vi får platser :)

nej kommer inte på någon rubrik

Jag och Malin var ute på en promis vi hamnade i vårbergskolan av en slump , vi gick emot oss själva och satte oss där.. sen kom VG allihopa och satte sig nära oss väldigt nära oss , men det var lugnt:p efter det så gick jag hem har ätit och nu ska jag hoppa in i duschen och sen sova , imorgon börjar vi 8.00 har svenska i fucking 3 timmar skit jobbigt!! Imorgon blir det party inte för att jag vet vart med någonstans måste det bli :)
blir tyvär ett bild löst inlägg idag :)

Om du inte har något bra att säga säg ingenting alls..

..

hos Malin igen

Nu sitter jag hos Malin igen , efter vi hade varit hos hennes pappa så åkte vi till skäris och köpte en bandana till malin en t-shirt till henne och en stickad tröja till mig :) vi ska inte ut med natti och petus längre dem orkar inte gå ut. så jag och malin ska gå på en promenad sen ska jag hem hoppa in i duschen och sen sova kanske äta oxå :)
Bjuder på lite bilder haha!!

Skype!!

Nu har jag skype!! hah jag och malin testade att prata jag satt i hennes vardags rum och hon satt i köket. haha det var kul :p
ja som sagt så är jag hemma hos Malin och jag ska röra oss till hennes pappa snart och hämta saker till helgen. och sen gå ut med petrus natti. och om en månad minus en dag fyller underbara natisha år längtar baby!! haha!! du kommer bli skit glad över din present ;)


<just nu>

hahah hos Malin !!

varför därför varför därför varför därför , nej jo nej jo nej jo nej jo. nu tycker jag att du ska sluta vara en sån bitterfitta mamma , ja men då får jag vara en bitterfitta..haha så kul att lyssna på er <3

skoja

jah har inte piercat näsan haha det var ett skämt :p

nu slutar jag

nu har jag samsam , sitter och driver med Maria haha! :)
våran samsam lärare är sjuk hon kan inte stava hon skrev hon skulle skriva valhemlighet först skrev hon valhemlgt sen ändra hon till valhemligthet hahah:P
Idag har Maria fixat mitt hår och piercat min näsa :p
haha det gjorde ont!!
När jag kommer hem , vet jag inte vad jag ska göra hittar väl på nåt.

hahaha såå söta!!

<i denna bild , nerifrån:matte , raffe , kim , daniel , amanda, jag , felicia
jasmin, stefan, och diana>

Next time you come around I may not be here

Sitter hemma och så kommer det nog förbli hela kvällen. Jag mår inte särskilt bra psykist just nu har inte gjort det på ett ganska bra tag , men jag har försökt förtränga den känslan , men när man förstänger något sådant kommer det bara som en smäll i ansiktet en vacker dag. Idag på gympan gick det sådär , jag ville verkligen inte vara där. vi körde boxning jag tog ut all min ilska på en tjej i klassen som höll mitsen haha poor thing..:( men men jag ska äta snart och sen bada och sen tror jag att jag går och lägger mig , det finns ingen idé att jag är upp när jag är på detta humör.

@ skolan

sitter o skolan , har tråkigt börjar om en halvtimma , Malin ska ringa mig men Maria sitter och skickar låtar från min mobil till hennes så malin kan inte ringa nu. jag måste fixa en cigg nu.

23 POSITIONS IN AN ONE NIGHT STAND.


skjut mig!!

I morse gick jag upp klockan 6 , jag tog på mig kläder och åt och sen när jag ska gå så kommer jag på att jag ska ju inte gå nu klockan 7 jag ska ju vara i centrum 08.10 så jag har ingenting att göra nu.. kul jag kunde ha gått upp senare. jag har iaf gympa nu på morgonen. asso vissa mår skit bara det tänker på skolan , jag mår skit bara jag tänker på gympan , jag hatar gympa det är det värsta som finns. seriöst!! jag drömmde till och med att jag skulle ha gympa och jag vägrade och folk tvingade mig :( fatta hur mycket jag avskyr det då :O men men vad ska man göra jag måste ju dit , shit min första gympa lektion på 3 år känns lite sådär men jag ska försöka iaf. eftersom att vi inte har en gympa sal i skolan så har vi gympa på friskis och svettis i horstull så jag måste åka dit då..Idag efter gympan så har vi 3 timmars håltimme fast min mentor har klämmt in en mentorstid mitt i håltimmen.. sen har vi matte och när jag slutar så ska jag hem tror jag, jag orkar inte vara ute i detta väder seriöst ORKAAAN!!! :P


<fuck gympaaa>

Skit väder skit dag!!

whats uuup!? haha. efter skolan så mötte jag malin gick hem till henne och pratade lite..planer för helgen :P
sen satt jag vid datan jag skulle blogga då men datan dog så jag la mig i hennes soffa och somnade haah skit trött:)
hon väckte mig klockan 19.00 och vi gick ut till Natti och petrus.Det är fan storm på riktigt :O
det regna och blåste så jag gick hem, jag åt kollade lite på fotboll och nu sitter jag här och lyssnar på musik. Jag fick precis en liten marabou av mamma haha den ska jag äta nu :) sen tvätta av mig sminket och gå och lägga mig tror jag. är skit trött. jag bloggar imorgon.

fuck engelska

Imorse så åkte jag med yasmine , till skolan. vi hade en skit lång stylist lektion , jag rullade håret på docka det blev bra. sen plattade jag mitt egna hår. nu sitter jag på engelskan med en riktig kärring till lärare fan vi kommer rycka ihop vilken sekund som helst.. Jag slutar sent idag när jag kommer hem ska jag träffa malin och prata lite. sen vet jag inte.
<jag och yasmine fuck face>

morgondagens outfit

<det blev en enkel , linne från bikbok legins från H&M>

Tired very tired..

Tjena!!
Just nu ligger jag i min säng och lyssnar på musik , kollar bilder och så.. jag har lite halv tråkigt funderar på att ta en snabbdusch och sen gå och lägga mig, är ju rätt trött och så.. men vi får se jag kanske hamnar ute vem vet ? :O
jag vet det kommer inte hända ikväll. Juste en outfit till imorgon ska jga länga ihop oxå:/ Hmm..hur bler det med det nu då ? kanske bara något enkelt? jag behöver nya klackskor nu på en gång!! jag är i stort behov.. Men nu ska jag ut och röka sen ska jag slänga ihop en outfit , ta bild sen ta en dusch och sen sova :P
<jaa bilden säger nog allt>

Tack Vina :)

Nu sitter jag hemm efter att ha varit i skolan , och hemma hos Malin. Mamma mår inte så bra så jag ska var hemma med henne. Idag köpte jag ett linne på bikbok jag ska ha det imorgon så jag tar en outfit bild kväll eller imorgon. kolalr alltid hur kläderna sitter kvällen innan :) så det ska ni få iaf..Men nu ska jag nog röka och sen sätta mig och lyssna på musik eller liknande.
Juste vina gav min mat idag haah (låter lite wierd) men det är inte så wierd egentligen , jag gillar hem´nnes Mammas mat så jag fick en låda med min favorit rätt haha !! Tack gumman!! :P

Dagens låt!!

Chris brown-one i a million

ingen rubrik..

Nu sitter jag och lyssnar på musik , väntar på mitt ciggpaket :P
jag ska upp till Malin sen och hjälpa henne med hennes nya bloggnamn..bloggnamn är svåra grejer.. men jag bloggar mer sen :p

trött

Nu är jag hemma från att ha varit ute med Petra Malin och natti , det är skit kallt ute det är 9 grader :O
I september helt absurt!! men nu ska jag ta en cigg , tvätta av mig sminket och sen gå och lägga mig klockan är ju ändå halv 3 snart liksom :) godnatt bloggar imorgon när jag vaknar :)

DON'T CRY, SAY FUCK YOU AND SMILE.

Hah! jag kan göra smylisar nu :) Malin ska komma hit om ett tag vi ska reda ut lite saker sen får jag se om jag följer med henne ut sen , men nu ska jag tvätta av mig mitt smink och sen ta på det nya, för att kolla om det är bra haha:p

At home

Hemma från skäris , vi köpte en foundation till mig och en pinkam. nu ska vi äta och sen iväg till täby på middag haha!! äta två gåmnger men jag orkar inte vänta på mat :p

nu bär det iväg

Nu bär det iväg till skäris med mor min , bloggar sen :)
<lite fuckt , fick inte till någon bra outfit bild så denna får duga>

Feel a bit better today..

Jag vaknade 11.30 ganska tidigt tycker jag själv , jag har ätit frukost och nu sitter jag och kollar på Idol. senare ska jag och Mamma till skäris och köpa smink. Nu ska jag kolla klart på idol sen hoppa in i ducshen och fixa mig slänger in en Outfit bild innan jag drar.
<Bild från igår>

Sidecut

Jag tror jag vill göra en sidecut , men jag måste tänka igenom det först.. vad tycker ni ?

You do not know that you're strong until being strong is your only option

Det blir att jag sitter hemma ikväll , är inte på det bästa humöret det är anledningen till mitt förra inlägg.
När sådant här händer mig , det är inte värsta grejen men jag är känslig..det är jag..då känns det som om hela världen är emot mig det är skit jobbigt jag mår skit. Det känns som om jag bara vill försvinna åka någonstans där folk uppskattar mig. Jag känner mig övergiven riktigt övergiven, jag mår skit just nu. vet att jag måste vara stark men det styrkan försvann för längesen , då jag gick igenom en svår tid i mitt liv, det finns alltid något dåligt i det bra.
Jag vet inte hur länge till jag orkar det här, att känna på detta viss , det är otroligt plågsamt för mig..psykist.
Det funkar inte för mig det här..jag behöver någon som kan relatera till mig som känner samma sak. Men jag vet själv att denna känsla kommer att vara över imorgon eller i övermorgon men när det är som värst känns det som om det kommer att vara för evigt..Klarar jag mig över natten tror ni? I don't think so..
<I feel like this right now>

Fuck you all..


Tvättstuga på G

Nu ska jag ner till tvättstugan , sen ska jag väl ut eller kanske bara vara hemma.
<jag med mitt OPLATTEDE hår>

Ny Header

Nu har jag en ny header , vad tycks själv är jag super nöja fick lite hjälp av Malin. Thank you darling!♥
Nu sitter jag hos Malin vi ska snart upp till centrum för Malin ska äta. sen har jag tvättstugan kul..
Jag älskar helger det är fan det bästa som finns näst efter lov!!
DAGENS LÅT!!

engelska

Sitter på engelska lektionen , efter skolan ska jag träffa Malin jag är skit fest sugen någon annan som är det med?
Ikväll har jag tvättstuga igen. ska alltså inte på träningen idag. sen ska vi väl hitta på något ikväll kanske träffa natti och petrus. nu ska vi lära oss alfapetet på engelska haha!!

Dagens låt plus video

Nu ska jag in i duschen, sen gå och lägga mig..så att jag inte försover mig igen.
Dagens låt plus video!!

Hemma från skolan

Nu är jag hemma från skolan , jag träffade jessica victoria dala och yasse med lisa efter skolan och så åkte jag hem med sällskap av Natti och petrus. mötte Malin i centrum med Emelie och sen gick jag hem. nu ska jag äta mackaroner (igen) jag älskar mackaroner det är fan det bästa som finns!!! och så sitter jag och lyssnar på spotify, asso på min spotify finns alla låtar som jag någonsin har lyssnat på..Från Backstreet boys till flipsyde till Akon till Rihanna den är full!!! skit gamla nya och alla är fan bra haha !! men nu är mina mackaroner klara :) så jag bloggar mer sen.

<driv bild från igår>

Sitter i skolan

lisa bjuder på sig själv :)
<så söt..>

höll på att glömma.. KVÄLLENS LÅT !!

Nomy - Cocaine


Misson Bild!

Sitter hemma , jag var inte kvar på träningen så länge för jag hade tvättstugan , och sen gick jag hem och sen ut med natti petra och Malin. Nu sitter jag och kollar på The Mentalist innan kollade jag på Efterlyst. jag har Jätte ont i mitt höftparti back i ryggen på sidorna det känns som om jag har växtvärk i höfterna kan man ens ha det ? :o
Nu ska jag försöka fixa smilysar i bloggen tänker göra om mig design snart någon som har ett förslag?
<värsta missionet att hitta denna bild på mig data så nu måste den ut>


Patrice Roberts & Zan - Til' Tomorrow

Dagens låt!!


Hemma :)

Nu sitter jag och Malin hos mig , vi har ätit mackaroner och nu sitter vi och lyssnar på min spotify nu ska vi hem till henne så hon kan lada sin lur , ikväll har vi träning klockan 18.00 så Jag ska ta det lungt tills det.

Nu äre lunch!

Sitter i skolan , med Lisa, Yasmine, Evelyn, Sharon och Ebba alla sitter med med varsin data haha!!
<Fuck face>

frulle

Nu sitter jag och äter frukost , jag ska gå snart. Idag har vi gympa men inte på riktigt vi ska bara prata så vi ska till hornstull. idag har vi världens längta håll timma.. typ 3 timmar.. men nu ska jag äta upp och sen bli klar :)

Idol

Sitter och kollar på idol med en Mössa på mig jag frös lite hahah!!
Ska kanske tagga ut senare , om jag orkar är skit trött.. så jag vet inte säkert..
Men nu börjar det igen :)


Engelska

Sitter på Engelska lektionen just nu , vi började lekionen tidigare så vi slutar tidigare , men vissa är inte här så vi kan inte börja än. Sen ska jag hem får sällskap av Yasmine när jag kommer hem ska jag träffa Malin tror jag eller sova är skit trött.. på Luchen tagga vi och åt på Donken för vi går till halv fem idag.

Ky-Mani Marley - Rasta Love


web cam utan blixt

malin fixade min webcam så blixten försvann , lööööve her!!!
nu sitter vi och äter thaimat haha malin äter inte grönsakrena i thaimaten så dem fick jag :) diesel ligger och kollar på :)
<jaa..>
<fuck faces>

Hårfärgning och ansiktsmask

nu sitter jag hos Malin , vi ska färga håret på mig jag låter Malin göra det :)
Och så ska jag sätta på mig en ansiktsmask!!

Skolan

Sitter i skolan och får mitt hår plattat av sandra , mäsrte nyss att jag har värsta utväxten så jag ska köpa hårfärg idag när jag kommer hem , idag har sandra tvättat mitt hår , fönat mitt hår och nu plattat :) jag ska träffa Malinnär jag kommer hem. bloggar mer då.

In I duschen

Jag kom hem för ett tag sen , har suttit ute med Natti och petra och Malin ett litet tag och när jag kom hem så åt jag och nu ska jag duscha och sen lägga mig jag ska upp tidigt imorgon och eftersom jag har en data nu ska jag blogga när jag vaknar, fett Nice!!
<skit gammal bild har inte lust att ta någon nu>
Dagens Låt-Jar off hearts

haha !!

spola fram till 0.44 det bästa :)

Pissigt nervös är jag nu..

Jag är skit nervös inför ikväll , jag kan inte hoppa av och det ska jag inte!
Men jag hoppas att det går bra om jag dör så försökte jag iaf..haha!
just nu sitter jag hos Malin vi vacknade runt ett vi kom hem från petra igår klockan 4 typ och vi gick och la oss. nu ska jag hem och fixa mig och så. gör ett inlägg senare och ett när vi har haft uppvisning:)

Hemma :)

Nu är jag hemma efter träningen , det var jobbigt att träna..och det kom in massa kilar och då kan man inte konsentrera sig men det gick bra :) nu har jag ätit pizza som mamma köpte till mig tack mammi :)
nu ska jag ducsha och sen möta Malin och gå över till Petra och chilla där ett tag.

Favorite Girl - Justin Bieber

<fuckt bild>

Dagens låt ;)

Eminem - Lighters ft. Bruno Mars & Royce Da 5'9


MacBook!!!!

Idag Fick jag min MacBook , skit söt!!
När jag kom hem så fick jag inte mitt internet att fungera så jag gick upp till Malin och använde hennes internet.
vi har dans träning idag klockan 19.00 vi måste träna hårt för vi har uppträdande i morgon på andra hemmet.
sen ska jag fundera på om jag och malin ska till skarpnäck ikväll.



<Min fina dator>

RSS 2.0