-



You tear my love apart..



En underbar dag..

Inatt drömde jag den mest underbaraste drömmen på länge, bara den drömmen gör min dag underbar..
Tänk dig att du inte vet vad som kommer hända , och när du märker vad som just sker och du blir så glad att du inte vet vad du ska ta vägen och du vet att du inte kan utrycka dina känslor fullt ut för då kommer allt försvinna. allt det fina som du väntat på så länge, så helt plötsligt är allt framför dig och det känns som att hela dit liv har fallit till rätta nu när allt är på plats.
Jag tänker tyvär inte skriva om vad jag drömde eller om vem det är bara en person som vet och det är Malin.
men nu ska jag fortsätta min underbara dag..
//Cederwall

Äntligen

Äntligen är jag riktigt trött när jag ska sova , jag har inte kunnat sova på flera dagar pga att jag vänt på dygnet men nu är jag trött jag orkar inte ens hålla ögonen öppna. Så godnatt. //Ccederwall

Äntligen

Äntligen är jag riktigt trött när jag ska sova , jag har inte kunnat sova på flera dagar pga att jag vänt på dygnet men nu är jag trött jag orkar inte ens hålla ögonen öppna. Så godnatt. //Ccederwall

@ Malin

Just nu sitter jag och malin och förfestar med lite vin, men det finns ingen fest att gå till efter. Haha.
vi ska fixa oss och så sen ska vi väl ut..

//Ccederwall

Tidig morgon

Ligger i sängen nu och Imorgon blir det en tidig morgon för mig , mamma väcker mig 08.30 för jag ska vara hos evve mellan 10.00 och 11.00 för vi ska måla hennes rum , folk har frågat mig om jag får betalt men nej det får jag inte jag gör detta av egen vilja och för att hjälpa min käre vän. Idag har jag inte gjort så mycket när jag vaknade åkte jag till skärholmen med mamma och sen träffade jag evve natisha och petra och vi gick runt i skäris ett tag och sen har jag inte gjort mycket alls. Emelie (malins syster) noppade mina ögonbryn så nu har jag en fin form på dem vilket jag inte hade förut. Men nu ska jag ta och sova jag bloggar mer imorgon. Btw nyss tog jag min sista cigg , visst jag har försökt sluta förut men nu måste jag verkligen så which me luck.. //Ccederwall

Sängen..

Just nu ligger jag i sängen , jag har precis kommit hem ifrån malin. Det var meningen att vi skulle kolla på film men det blev inte så för hennes dator blev överhettad på typ 10 minuter så jag gick hem.. Jag är ändå trött. Imorgon ska jag försöka att sova så länge jag kan utan att någon väcker mig,åhh ni vet det här jätte obehagliga känslan när det svider i ögonen när man är trött så är det på mig nu , jag undrar varför det svider i ögonen , jag ska kolla upp det annars får jag aldrig tanken ur mitt huvud. Jaja godnatt! //Ccederwall

Stan

Idag har jag varit i stan men min syster min kusin och min systers pojkvän , jag köpte en tubtopp på H&M och sen åt vi sushi buffé det var gott.

Nu ska jag bada (i badkaret) och sen ska jag väl ut antar jag..


klar för utgång

Nu är jag klar för att gå ut.
Piggare och frächare :)

Bad update

Sorry för dålig uppdatering..

Jag har inte haft orka att sätta på datan, jag har varit jätte trött.
I Söndags träffade jag mina älsklingar Kerstin och Emelie som kom hit till Sverige på besök jag och några till åkte med dem till en grillfest som var så lam som den bara kunde bli.. men det var god mat efter vi hade ätit åkte jag och Victoria hem.

Igår var jag bara hemma för jag har en sån fruktansvärd mensvärk, gick ut på kvällen var ute en timma sen gick jag hem och försökte sova men det gick inte så bra.

Idag skulle jag och Mamma till vårby badet men det blev inte så för vi hade inte vädret på vår sida så jag ahr varit hemma idag med, men jag ska ut snart och träffa Malin , eller det tror jag iallafall om jag orkar. Jag är så trött på att vara seg hela tiden.. det finns ingenting att se på på tv heller ahhhh jag ahr sååå tråkigt!!!

Jag ska ta tag i mitt hår och mina ögonbryn , håret behöver klippas och ögonbrynen behöver noppas.

Men nu ska jag nog ta och hoppa in i duschen nu och bli fräch och förhoppningsvis lite piggare.
<Glöm mitt förfärliga ansikte>
//Ccederwall

Weird pic's

jag har jätte tråkigt i väntan på att få åka så jag har suttit och tagit massa konstiga bilder på mig själv...
HEHE...Bjuder på mig själv!!

Grönan

Nu har jag gjort mig iordning för grönan jag ska åka om en timma ungefär , jag är jätte trött -.- men jag blir nog piggare sen !
//Ccederwall

Ingen rubrik

Idag har jag Emelie och Malin varit i skäris och Malin köpte nytt löshår.

Imorgon blir det grönan fast utan Malin.. men det blir kul ändå:)
´Snart ska vi ut och hitta på något jag ska försöka att ine komma hem så sent idag eftersom jag måste orka upp i morgon och fixa mig till grönan :)

//Ccederwall

Vaken !

Nu är jag vaken och det är skit varmt jag dööööööör !!! och Malin sover fortfarande så jag får väl umgås med Emelie idag :)
//Ccederwall

Fail

Idag när jag gick ut var jag övertygad om att mina nycklar var i min väska hemma hos Malin eftersom att dem inte var hemma , men när jag nu skulle hem upptäcker jag att dem inte låg i väskan så jag kommer inte in..så jag får sova hos Malin men nu är det så att Malin inte är hemma hon är ute med Raffe så jag ska sova i Emelies säng med Emelie gulliga som dem är , och nu slog det mig att jga inte kommer komma in imorgon häller förens någon kommer hem ... ååhh jag blir galen !!!!
Men nu till roligare saker jag och Mammas kille ska på Grönan på Lördag , det ska bli kul!!
Och Malin kanske ska med det beror på om hon får pengar eller inte.
//Ccederwall

Klar ;)

Nu dra jag ut till Malin det sägs att det är jätte varmt une men jag har inte gott ut och känt så jag vet inte hur det är ute men jag har kanske lite mycket kläder på mig men det blir svalere sen :)

~That Should Be Me ft. Rascal Flatts~

Visst jag är inget justin bieber fan så men jag tycker om hans låtar speciellt denna

kvällsdopp

Nu har jag ätit och fixat mitt hår snart ska jag och Malin ut med några och ta ett kvällsdopp. Bloggar nog inte mer ikväll ..
//Ccederwall

Ändrade planer

Ändrade planer,det blir inget Mälarhöjdsbad idag vi tänkte ta ett kvälls dopp senare vid 21.00 med lite människor sen chilla nere vid vattnet . Det blir mysigt!

Nu har jag tvättat håret och sminkat mig lite hemma hos Malin dåra ,orkade inte gå hem och desutom har vi inge balsam hemma , mitt hår är såå slitet men jag vågar inte klippa det.. Men jag ska iaf klippa min egen lugg och tunna ut håret själv, litar inte på frisörer..

Snart ska jag hem och äta mat för jag är riktigt hungrig !!

//Ccederwall

Besöksrekord!

Godmorgon !!

Idag vaknade jag runt 2 och sen gick jag hem till Malin, och nu sitter jag och väntar på att hon ska göra sig klar för vi ska gå och bada i Mälarhöjdsbadet med Carro , fredde Raffe och en till tjej.

Idag har jag slagit mitt besökskerord !!
Bloggar mer senare :)

//Ccederwall


Utgång

Nu rullar jag ut men Malin. Jag har kollat på ''Easy A'' idag och den var riktigt bra !!



Vad tycks?

Som ni ser så har jag en header nu det är inte värst grejen men det är någonting iaf
vad tycker ni ?
Igår var det Chill hos Malin med film och godis det var kul , jag kom hem vid
ungefär 4 i morse så gick jag och la mig vaknade halv två och jag är såå seg!!
Jag ska lyssna lite på musik och kolla på film tror jag men jag bloggar mer sen

//Ccederwall

Gäst bloggning

Hey hey heeeeeeey, Malin is in tha houuuuse! Tänkte vara gullig och skänka ett litet gäst inlägg här. Jag, Maria och Emelie har precis varit i Skäris o handla godis och cola. Planerna ikväll är att ligga hos mig o tjocka oss till en film.
Klicka på bilden eller här så hittar ni till mig! :*
Loooooove

Chill kväll

jag har varit i skärholmen med mamma idag och jag kollade på kläder och jag blev KÄR I tre saker jag måste ha dem det är verkligen ett måste !!
Nu ska jag och Malin upp till centrum och köpa godis för vi ska hem till henne och kolla på film sen Mysigt värre!
Juste jag har faktiskt gjort en header men nu är det datan som är knasig så jag ska försöka fixa det hemma hos Malin :) 

//Ccederwall

ont i huvudet

Nu mår jag bättre men jag har ont i huvudet som bara den.
Idag har jag kollat på film ''Just go with it'' och ''Never say Never'' i brist på annat kul -.-
Just go with it är bra den rekomenderar jag, den är rolig. 
Men eftersom jag inte är ett så stort Justin bieber fan så tyckte inte jag att Never say Never var så bra.. Men den funkar väl för dem som gillar honom?
Men jag tror jag ska dra ut en liten stund och träffa Malin victor och raffe, men innan det tar jag en Ipren!!

Jag bloggar nog mer när jag kommer hem om jag orkar ..

//Ccederwall



Sjuk!!

Jag är skit sjuk !
idag när jag vaknade var allt skit bra men sen under dagen började jag må lite illa, jag tänkte inte mer på det.
Men senare började må skit illa sen gick jag hem det började snörra i huvudet och så spydde jag -.- sen slog det mig att jag knappt sovit eller ätit någonting så det var väl det som var problemet .. Men nu mår jag bättre :) men är jätte trött så jag kommer nog däcka snart .
Imorgon ska jag och Mamma hitta på någe kul !
Juste jag kom in på plusgymnasiet skit glad :)
<lite gammal men jag tycker den är såå jävla tung!!!>

RSS 2.0